Bofa: Μετά το Grimbo, το Grexhaustion - Κούραση για την Ελλάδα και τους εταίρους - iefimerida.gr

Bofa: Μετά το Grimbo, το Grexhaustion - Κούραση για την Ελλάδα και τους εταίρους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Grexit και το Grimbo, η Bank of Americ Merill Lynch πρόσθεσε έναν ακόμα όρο στο λεξιλόγιο της της ελληνικής κρίσης με το Grexhaustion.

Ο νέος όρος προσδιορίζει την εξάντληση για το ζήτημα της Ελλάδας και ο «νονός» της θέλει να περιγράψει τα δυσοίωνα σενάρια και την κούραση, που έχει προκαλέσει η κρίση τόσο στην Ελλάδα όσο και στους εταίρους.

«Θα ήταν λάθος να σκεφτόμαστε για την Ελλάδα αν θα μείνει ή αν θα φύγει από το ευρώ», υποστηρίζει η τράπεζα, τονίζοντας πως τα άσχημα σενάρια θα εμφανιστούν στους επόμενους μήνες.

«Υπάρχει πάντα μια προθεσμία μετά από την τελική προθεσμία (γεγονός που συμβάλει στην εξάντληση (Grexhaustion). Η αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρωζώνη έχει ήδη ένα θύμα: την Ελληνική οικονομία», επισημαίνει η τράπεζα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Grexhaustion ελληνική κρίση Bank of Americ Merill Lynch
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ