Βενιζέλος: Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε να πάτε σε εκλογές - «Καρφιά» κατά Παπανδρέου και Τσίπρα για δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε να πάτε σε εκλογές - «Καρφιά» κατά Παπανδρέου και Τσίπρα για δημοψήφισμα

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στη Βουλή, όπου εκτόξευσε δηλητηριώδη βέλη κατά κυβέρνησης, αλλά και Γιώργου Παπανδρέου.

«Αν μπορείτε να κυβερνήσετε, να πάτε στον λαό να εξηγείσετε γιατί δεν μπορείτε και να ζητήσετε τη λαϊκή εντολή. Για να δείτε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Συνεχίζοντας σε αυστηρό τόνο άφησε «καρφιά» κατά του Αλέξη Τσίπρα για την πρόσφατη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Διατυπώνετε απειλές για δημοψήφισμα. Τι δημοψήφισμα; Κάννες; Αυτά συζητάει ο κύριος Τσίπρας με τους επισκέπτες του στο Μαξίμου;» τόνισε ο κ. Βενιζέλος για να συνεχίσει «Με την προκήρυξη του δημοψηφίσματος θα καταρρεύσει η χώρα»..

«Το τι θα γίνει και το σχέδιο που υπάρχει το ξέρει μόνο μια κλειστή μειοψηφία εξουσίας. Δεν ενημερώνεται ούτε η κυβέρνηση ούτε η Ολομέλεια, υπάρχει πρόβλημα αδιαφάνειας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για την οποία γίνεται η συζήτηση στη Βουλή, τόνισε πως «Την κάνατε κατόπιν εντολής των Βρυξελλών και των δανειστών. Μόλις το ανακοινώσατε, οι Βρυξέλλες έβαλαν ανακοίνωση. Μετά τα 11 δισ. τώρα θα σας πάρουν και αυτά. Χειροκροτείτε μια πράξη υποταγής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ