Θέλει Παπαδόπουλο ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης - Για μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται ο Έλληνας άσος - iefimerida.gr

Θέλει Παπαδόπουλο ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης - Για μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζεται ο Έλληνας άσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ταλαιπωρήθηκε στην καριέρα του από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο όμως τους τελευταίους μήνες όχι μόνο έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αλλά εμφανίζει και εξαιρετικό πρόσωπο αγωνιζόμενος βασικός στη Λεβερκούζεν. Ο Ελληνας αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και της Βόλφσμπουργκ.

Ο «Κούλης» ανήκει στην Σάλκε, η οποία τον παραχώρησε πέρυσι δανεικό στη Λεβερκούζεν. Με τις «ασπιρίνες» φέτος ο Παπαδόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν αγωνιζόμενος και ως αμυντικός μέσος ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της γερμανικής ομάδας να αποκλείσει την Αλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από τα δύο παιχνίδια με τους «ροχιμπλάνκος» προέκυψε πιθανότατα και το ενδιαφέρον του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος είναι λάτρης των δυνατών αμυντικών όπως ο Έλληνας παίκτης.

Ο γερμανικός Τύπος και στη συνέχεια η ισπανική «As» αναφέρουν ότι ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να βρει τον αντικατάστατη του Μιράντα στο κέντρο της άμυνας, ο οποίος το καλοκαίρι αναμένεται να πουληθεί σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Παπαδόπουλος ανήκει στην Σάλκε, η οποία δεν θα πει «όχι» σε μια καλή προσφορά για την πώλησή του ενώ και ο ίδιος ο παίκτης σαφέστατα δεν θα αρνιόταν μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην πρωταθλήτρια Ισπανίας για το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ