Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης φιλοξενούμενος σε εκπομπή [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Μαργαρίτης φιλοξενούμενος σε εκπομπή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε το πρωί στην εκπομπή του Mega «Mega με Μια» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλα και την εμπειρία του στο θεατρικό σανίδι.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας του.

«Τον έναν τον χάσαμε πολύ μικρό. Όχι μόνο τον δικό μου, χαθήκαν κι άλλα παιδάκι τότε από πείνα. Δεν τον θυμάμαι καθόλου 5 – 6 χρονών ήταν» και συνέχισε λέγοντας: «Θα μπορούσα να είχα γίνει 10 χρόνια πριν γνωστός, αλλά το πρόβλημα μου ήταν αυτό με την οικογένεια μου. Όλοι δουλεύαμε για να στηρίξουμε το σπίτι μας. Και ήρθα εδώ να δουλέψω πάνω από όλα. Ήμουν πιτσιρίκος 14 χρονών. Έκανα διάφορες δουλειές. Ήρθε η ωραία στιγμή. Ας τα ξεχάσουμε όλα, ας φύγουμε από τη μιζέρια».

Ο Μάρκος Σεφερλής, μεταξύ άλλων ρώτησε τον Γιώργο Μαργαρίτη για την εμπειρία του στη θεατρική παράσταση «Ο αγαπητικός της Βοσκοπούλας», με τον γνωστό τραγουδιστή να ξεσπά σε κλάματα.

«Μη μου το θυμίζεις αυτό. Αγαπούσα το θέατρο και αγαπούσα τους ηθοποιούς. Τώρα τους λατρεύω όλους. Αυτή η παράσταση και αυτοί οι ηθοποιοί με κάναν και ραγίζει η καρδιά μου και δεν μπορώ να σου τα πω τι πέρασα. Συγκινούμαι γιατί μου τα έδωσαν όλα απλόχερα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Δώστε μου μια χαρτοπετσέτα παιδιά! Μου τα έδωσαν όλα. Και η Ελένη Κούρκουλα, την ευχαριστώ πάρα πολύ, όλα τα παιδιά που έπαιζαν. Έχουμε τεράστια διαφορά εμείς οι τραγουδιστές από τους ηθοποιούς. Καταρχήν έχετε απίθανη πειθαρχία. Ήταν ωραία. Την έχω τοποθετήσει αυτή τη σεζόν και τους ηθοποιούς αυτούς στην καλύτερη μου γωνιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ