Χρηματιστήριο: Νηνεμία μετά την καταιγίδα που προκάλεσε το Eurogroup - iefimerida.gr

Χρηματιστήριο: Νηνεμία μετά την καταιγίδα που προκάλεσε το Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκωτσέζικο ντους σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών!

Ενώ από την αρχή της συνεδρίασης ο Γενικός Δείκτης κινούνταν ισχυρά ανοδικά (κάποια στιγμή μάλιστα βρέθηκε ακόμα και στο 4,50%), πλέον αυτή την ώρα (15:35) ενισχύεται μεν, αλλά με τα κέρδη να έχουν περιοριστεί στο 1,87% - σαφώς καλύτερα πάντως από το +0,45% που βρέθηκε κάποια στιγμή νωρίτερα.

Το Eurogroup στη Ρίγα «φταίει» για αυτή την εξέλιξη, καθώς τα νέα περί σφυροκοπήματος της Ελλάδας και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη και περί μη προόδου στις διαπραγματεύσεις μετρίασαν τον ενθουσιασμό των επενδυτών, περιορίζοντας σημαντικά τα πρότερα κέρδη.

Πάντως, γενικά φαίνεται πως οι επενδυτές προεξοφλούν ότι θα υπάρξει τελικά συμφωνία - έντιμος συμβιβασμός ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους της. Αλλωστε, αυτό που βγήκε από τις χθεσινές επαφές του Αλέξη Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ είναι ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία. Ιδωμεν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο Eurogroup Ρίγα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ