Πρώην χορεύτρια 102 ετών βλέπει πρώτη φορά τον εαυτό της να χορεύει με τον Σινάτρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρώην χορεύτρια 102 ετών βλέπει πρώτη φορά τον εαυτό της να χορεύει με τον Σινάτρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλις Μπάρκερ σήμερα είναι 102 ετών, κάποτε όμως ήταν μία ταλαντούχα χορεύτρια στο πλευρό του Φρανκ Σινάτρα και του Τζιν Κέλι. Τώρα για πρώτη φορά έχει την ευκαιρία να δει σε βίντεο τον εαυτό της να χορεύει.

«Εγώ είμαι αυτή;» ήταν η πρώτη απορία της Μπάρκερ βλέποντας τα βίντεο από εκπομπές του 1930, στις οποίες συμμετείχε στο μπαλέτο. Η Μπάρκερ είχε επίσης χορέψει σε θρυλικά μαγαζιά όπως το Apollo, το Cotton Club και το Zanzibar Club, και είχε εμφανιστεί σε ταινίες, διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ποτέ όμως δεν είχε δει τον εαυτό της να χορεύει και δεν είχε ούτε τις φωτογραφίες ούτε αναμνηστικά για να θυμάται τα χρόνια της στη σκηνή.

Ήταν ο Ντέιβιντ Σαφ, που επανένωσε την κάποτε διάσημη χορεύτρια με το ένδοξο παρελθόν της. Ο Σαφ συνάντησε την Μπάρκερ χρόνια πριν, όταν έφερε τον σκύλο θεραπείας του στο γηροκομείο που φιλοξενείται. Μετά από μια μακρά και ανεπιτυχή πρώτη αναζήτηση, κατάφερε να γνωρίσει τον Μαρκ Κάντορ συλλέκτη μικρών μουσικών ταινιών που ονομάζονταν «soundies». Μαζί βρήκαν ότι τα βίντεο της Μπάρκερ είχαν κυκλοφορήσει ως «Μπάκερ» ένα μικρό ορθογραφικό λάθος, εξαιτίας του οποίου δε μπορούσε να τα βρει.

Τελικά κατάφερε να ανακτήσει τα βίντεο και έβαλε την Μπάρκερ να τα δει. Η ηλικιωμένη τραγουδούσε συγκινημένη μαζί με τον νεαρό εαυτό της και όταν τη ρώτησε ο Σαφ πόσα χρόνια χορεύει του απάντησε ότι αυτό έκανε όλη της τη ζωή και θα ήθελε να μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι και να το κάνει ξανά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ