Πίτερ Σπίγκελ: Ο Βαρουφάκης στο Eurogroup -Τι λέει η γλώσσα του σώματος [εικόνα] - iefimerida.gr

Πίτερ Σπίγκελ: Ο Βαρουφάκης στο Eurogroup -Τι λέει η γλώσσα του σώματος [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια παρατήρηση για τις σημερινές κινήσεις, τη σημερινή στάση του Γιάνη Βαρουφάκη στο Εurogroup, αφήνοντας στους υπολοίπους, βέβαια, τα συμπεράσματα, έκανε ο δημοσιογράφος Πίτερ Σπίγκελ.

Λίγο το ότι ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών προσήλθε στο Eurogroup χωρίς να κάνει δηλώσεις, λίγο το ότι δεν πήγε σε κανένα πηγαδάκι με τους συναδέλφους του, συν το ότι καθόταν αμίλητος με τον γγ Δημοσιονομικής Πολιτικής Νίκο Θεοχαράκη, ο Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα, «προβλημάτισε» τον Πίτερ Σπίγκελ.

Ο δημοσιογράφος των Financial Times, ενώ προηγουμένως είχε επισημάνει ότι οι δημοσιογράφοι... παράτησαν τον πρόεδρο του Eurogroup μόλις ξεπρόβαλε ο Γιάνης Βαρουφάκης, έγραψε στο Twitter: «Ενώ οι άλλοι υπουργοί Οικονομικών κουβεντιάζουν, ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Νικόλας Θεοχαράκης περιμένουν την έναρξη του Eurogroup. Αφήνω την ανάλυση της γλώσσας του σώματος σε άλλους». Μάλιστα πόσταρε και τη σχετική φωτογραφία: Ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών και ο Νίκος Θεοχαράκης καθισμένοι στο τραπέζι της συζήτησης του Eurogroup μάλλον... σκυθρωποί.

Πίτερ Σπίγκελ: Ο Βαρουφάκης στο Eurogroup -Τι λέει η γλώσσα του σώματος [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ