Topless πρωταγωνίστρια του How I Met Your Mother μιλά για την μάχη της με τον καρκίνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Topless πρωταγωνίστρια του How I Met Your Mother μιλά για την μάχη της με τον καρκίνο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Robin από την δημοφιλή σειρά How I Met Your Mother, κατά κόσμον Combie Smulders, ποζάρει topless για την αμερικανική έκδοση του Women's Health και μιλά για την πρώτη φορά που διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών.

Στα 25 ήταν η πρώτη φορά που διαγνώστηκε με καρκίνο και 8 χρόνια αργότερα κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια.

«Είχα όγκους και στις δύο ωοθήκες μου ενώ ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί και στους λεμφαδένες μου και στους περιβάλλοντες ιστούς», αναφέρει και συνεχίζει:

«Τώρα που έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη στιγμή που καθάρισε εντελώς ο οργανισμός μου από τον καρκίνο, προσπαθώ να το σκεφτώ σαν ένα θετικό πράγμα από το οποίο πρέπει να διδαχτώ κάτι. Και αν μπορώ να τονώσω την ευαισθητοποίηση του κοινού και να μεταδώσω γνώσεις για όλο αυτό θα το κάνω».

Topless πρωταγωνίστρια του How I Met Your Mother μιλά για την μάχη της με τον καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Combie, που έχει αποκτήσει 2 παιδιά με τον σύζυγό της Taran Killam, μιλώντας για την topless φωτογράφηση της παραδέχεται πως «είναι η πρώτη φορά που ποζάρω topless και δεν προσπαθώ να δείξω sexy κι αυτό είναι φοβερά ενδιαφέρον. Επειδή το τεύχος απευθύνεται σε γυναίκες νομίζω ότι το να ποζάρω έτσι έχει να κάνει περισσότερο με το πόσο άνετη και χαρούμενη αισθάνομαι με το σώμα μου παρά το να προσπαθώ να γοητεύσω κάποιον άλλο με αυτό».

Topless πρωταγωνίστρια του How I Met Your Mother μιλά για την μάχη της με τον καρκίνο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ