Ο γιος του Μπους κάνει τη «δίαιτα των σπηλαίων» και πάει για Πρόεδρος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γιος του Μπους κάνει τη «δίαιτα των σπηλαίων» και πάει για Πρόεδρος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα βήματα της Μέγκαν Φοξ, της Τζέσικα Μπίελ, του Μάθιου ΜακΚόναχι, της Κιμ Καρντάσιαν, της Ούμα Θέρμαν βαδίζει ο Τζεμπ Μπους κάνοντας τη γνωστή «δίαιτα των σπηλαίων».

Ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα αναμένεται να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016 και έχει βάλει στόχο να χάσει κιλά. Ακολουθεί λοιπόν την δίαιτα των σπηλαίων (Paleo Diet).

Αρκετά προτού γίνει γνωστό ότι ο Τζεμπ Μπους ακολουθεί τη συγκεκριμένη δίαιτα, ο αμερικανικός αλλά και ο διεθνής Τύπος προέβλεπαν την πρόθεση του να διεκδικήσει το χρίσμα ακριβώς επειδή είχε χάσει κιλά.

Οπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά οι Times του Λονδίνου τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Μπους έδινε από καιρό την αίσθηση ενός ανθρώπου που προετοιμάζεται να «τρέξει» σε μία προεκλογική εκστρατεία βάζοντας την άσκηση και την υγιεινή διατροφή στη ζωή του. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές μάλιστα, στην προσπάθειά του να χάσει το περιττό βάρος έχει προσλάβει και προσωπικό γυμναστή.

Τι είναι η δίαιτα των σπηλαίων δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ