Κατέθεσε ο Νίκος Πατέρας για τα «στημένα» - iefimerida.gr

Κατέθεσε ο Νίκος Πατέρας για τα «στημένα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμφισβητεί ο Νίκος Πατέρας τις καταγραφές τηλεφωνημάτων στα οποία φέρεται ως συνομιλητής και περιέχονται στην δικογραφία για τα "στημένα", όπως δήλωσε εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου όπου κατέθεσε ως μάρτυρας.

Ο Νίκος Πατέρας υποστήριξε στους δημοσιογράφους ότι «δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου» και τόνισε πως σε κάποιες που του αποδίδεται ρόλος συνομιλητή «δεν είμαι εγώ». Είπε επίσης ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή με ειλικρίνεια.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ο κ. Πατέρας απάντησε πως σκοπεύει να συνεχίσει ως μέτοχος αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο στο θέμα λέγοντας «δεν σχολιάζω τις τελευταίες εξελίξεις».

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα στον 9ο Τακτικό Ανακριτή ως μάρτυρας που προτάθηκε από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη για την υπέράσπισή του, ενώ χθες κατέθεσε για τον ίδιο λόγο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ