Ξεκάθαρη άνοδος στο Χρηματιστήριο -Πάνω από +1% ο Δείκτης - iefimerida.gr

Ξεκάθαρη άνοδος στο Χρηματιστήριο -Πάνω από +1% ο Δείκτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη νευρικότητα χαρακτήρισε την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε με το άνοιγμα σε θετικό έδαφος, όπως ακριβώς έκλεισε χθες. Εφτασε να ενισχύεται ακόμα και σε ποσοστό 0,90%, αλλά δεν άντεξε πολύ σε αυτά τα επίπεδα, γύρισε σε αρνητικό πρόσημο μέσα σε 15 λεπτά, ωστόσο από τις 11:00 και μετά κινούνταν ελαφρά ανοδικά.

Ολα αυτά μέχρι και τις 15:00 περίπου, όταν η άνοδος πήρε ξεκάθαρη μορφή και πλέον (15:20) ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη σε ποσοστό 1,15%, ευρισκόμενος στις 727,69 μονάδες.

Στα «νέα» της ημέρας, σίγουρα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Ανγκελα Μέρκελ, σε λίγη ώρα, θα έχει το δικό της ενδιαφέρον, όσο κι αν δεν αναμένεται να βγει κάτι χειροπιαστό από αυτό το τετ α τετ.

Θολή είναι η εικόνα και για το αυριανό Eurogroup, που επίσης όμως δεν προβλέπεται να έχει απτά αποτελέσματα για τη χώρα μας, τη στιγμή που μια «πολιτική λύση» δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ