Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουμε την εντύπωση ότι οι περισσότερες γυναίκες μετά τα 50 κόβουν κοντά τα μαλλιά τους για λόγους ευκολίας. Ωστόσο οι σύγχρονες ραπουνζέλ πάνε κόντρα στις κοινωνικές νόρμες και λένε όχι στο ψαλίδι.

Παρόλο που μερικές φορές τα μακριά μαλλιά τους κάνουν τη ζωή δύσκολη και κοστίζουν πολύ χρόνο και χρήμα, οι ίδιες δηλώνουν ότι τα αγαπούν και δε θα τα έκοβαν όσο κι αν τις ταλαιπωρούν.

Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Daily Mail παρουσιάζει 4 μεσήλικες ραπουνζέλ που περιγράφουν τη καθημερινότητα με τα μοναδικά μαλλιά τους.

Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φιόνα Στίαν – 50 ετών
Καλλιτέχνης
Είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και έχει μία 17χρονη κόρη την Αμέλια. Οπως περιγράφει η ίδια η μητέρα της είχε πολύ μακριά μαλλιά και δεν την άφηνε να κόψει ούτε τα δικά της. «Τα καθάριζα μόνο από την ψαλίδα 2 φορές το χρόνο» εξηγεί. Οσο για την περιποίηση: «Δεν έχω πιστολάκι ή ισιωτήρι, δεν τα βάφω δεν χρησιμοποιώ προϊόντα. Απλά λούζομαι, βάζω conditioner και τα αφήνω να στεγνώσουν». Ωστόσο έχει θέσει ένα όριο μήκους στα μαλλιά της: «Οταν φτάνουν σε σημείο που κάθομαι πάνω τους τα κόβω γιατί τότε μπλέκονται στις πόρτες του αυτοκινήτου» καταλήγει.

Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σάρα Ρίχαλ – 50 ετών
Μεσίτρια
Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες 27 και 8 ετών. Οπως αναφέρει η ίδια δεν ήμουν ποτέ «θηλυκό» κορίτσι αλλά πάντα μου άρεσε να έχω μακριά μαλλιά. Το ίδιο μακριά μαλλιά έχει και η μικρή μου κόρη και όταν πήγαινα στο σχολείο να την πάρω άκουγα τα παιδάκια να λένε «κοιτάξτε ήρθε η Ραπουνζέλ» και αυτό με έκανε να χαμογελάω. Λούζω τα μαλλιά μου 1 φορά την εβδομάδα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα με αυτά και να χτενιστώ όπως θέλω.

Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μέλανι Μπράουν – 60 ετών
Συνταξιούχα δασκάλα
Είναι χωρισμένη με δύο ενήλικες κόρες και ζει μόνη της στο Βόρειο Λονδίνο. Μακραίνει τα μαλλιά της από 5 χρονών και έχει πάει σε επαγγελματία κομμωτή μόνο 2 φορές στη ζωή της. Οπως λέει η ίδια: «οι άνδρες αγαπούν τα μαλλιά μου. Είχα δύο προτάσεις γάμου επειδή τους εντυπωσίαζαν». Λούζεται μία φορά την εβδομάδα με όποιο σαμπουάν βρει σε προσφορά, ενώ δεν τα περιποιείται ιδιαίτερα.

Ραπουνζέλ ετών 50: Οι γυναίκες που αρνήθηκαν να κόψουν τα μαλλιά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Βανέσα Θορπ – 40 ετών
Παραγωγός
Χωρισμένη με ένα γιο, ζει στο Εσεξ. Οπως αναφέρει η ίδια, δεν καταλαβαίνει γιατί οι γυναίκες κόβουν τα μαλλιά τους όταν φτάσουν μία συγκεκριμένη ηλικία. Η ίδια αναφέρει ότι τα λούζει και τα περιποιείται κάθε πρωί, ωστόσο χρειάζονται 4 ώρες για να στεγνώσουν φυσικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραπουνζελ μαλλιά μακριά μαλλιά μήκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ