Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, με τον αγώνα που κάνετε για ένα οικονομικό σας θέμα να έχει ενδεχομένως ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα κινηθείτε με ευελιξία. Αυτόν τον καιρό φαίνεται σαν να σας έχει πιάσει μια μανία να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, αυτό όμως μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Προσέχετε λοιπόν. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-4 Απριλίου θα έχετε τη στήριξη των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων. Η εργασία και οποιαδήποτε θέματα την αφορούν είναι αυτά που σας απασχολούν άμεσα αυτό διάστημα, ενώ κάνετε τα πάντα για να έχετε μια επιτυχή κατάληξη.Θα έχετε την επιτυχία που επιδιώκετε, αρκεί να κινηθείτε με γνώμονα την αντικειμενική κρίση, αλλά και ακούγοντας τη γνώμη των άλλων.

Ταύρος
Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική για εσάς τους Ταύρους που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Μαΐου, με μια καινούργια φάση ζωής να ξεκινά τώρα για εσάς.Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με τα οικονομικά αλλά και τα οικογενειακά σας, φαίνεται ότι ρυθμίζονται και σιγά σιγά τακτοποιούνται.Ακόμη, εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 6, προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και προσέχετε τις σχέσεις σας με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο.Είστε κάπως απόλυτοι σε αυτά που θέλετε και αυτό γενικότερα μπορεί να σας ζημιώσει.

Δίδυμοι
Πολύ παρασκήνιο υπάρχει για εσάς τους Διδύμους, το οποίο προέρχεται είτε από χώρο μια συλλογικής προσπάθειας ή δουλειάς, είτε από τις συζητήσεις φίλων σας που λένε κάποια πράγματα για εσάς. Προσέχετε και μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Η Αφροδίτη ευνοεί εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 4-5 Ιουνίου, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα ανάμεσα σε σας και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, με πολλά πράγματα ενδεχομένως να αλλάζουν τώρα. Σε ένα οικονομικό θέμα, που δεν αφορά τα άμεσα οικονομικά σας αλλά οικονομικά που έχουν σχέση και με άλλους, μπορεί να σας δημιουργηθούν κάποια εμπόδια.Δώστε την απαραίτητη προσοχή.

Καρκίνος
Πολύ καλή η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους, με τη Σελήνη(κυβερνήτη πλανήτη σας) να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για εσάς αυτή τη περίοδο, ενώ μπορούν να σας βοηθήσουν ουσιαστικά σε θέματα που έχουν σχέση με τα μελλοντικά όνειρά σας, τα οποία μάλιστα θα πραγματοποιηθούν. Πολύ συζήτηση υπάρχει γενικά με τους φίλους σας ή μεταξύ μια ομάδας, μιας συλλογικής προσπάθειας στην οποία συμμετέχετε. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σας θα μπορούσαν, γενικότερα, να πάρουν σιγά σιγά έναν νέο δρόμο!

Λέων
Οι Λέοντες που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Αυγούστου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε μια πολύ σημαντική κίνηση που θέλετε να κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα η οποία θα έχει προεκτάσεις και στον εργασιακό σας χώρο. Η σταθερότητα των απόψεων σας, η αμετακίνητη θέση σας, μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα και απρόβλεπτες εντάσεις, με την φόρτιση που θα δημιουργήσουν σε πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος να λειτουργήσει εις βάρος σας. Προσέχετε και την υγεία σας. Αντίθετα, για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Αυγούστου τα πράγματα κυλούν ομαλά, με τους φίλους σας να είναι κοντά σας και την συναισθηματική σας ζωή να είναι ιδιαίτερα καλή, με την Αφροδίτη και τον Δία να την ευνοούν. Διαφυλάξτε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας.

Παρθένος
Αυτή είναι μια πολύ καλή εποχή για εσάς, Παρθένοι μου, που σας βοηθά να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα είτε για εσάς προσωπικά, είτε σε σχέση με τα παιδιά σας, με το ξεκίνημα αυτό να αποδίδει. Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα κάνετε υπερβολές και λάθη.Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών ενδεχομένως να έχετε κάποιες πολύ σημαντικές συναντήσεις.

Ζυγός
Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Οκτωβρίου βρίσκεστε σε μια θαυμάσια περίοδο η οποία βοηθά τα σχέδιά σας, με τις συναντήσεις, τις επαφές, τα ταξίδια στο εξωτερικό και γενικότερα τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά να ευνοούνται. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με οικονομικά , κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα, ακόμη όμως και την υγεία σας ή την υγεία δικών σας προσώπων. Μια κίνηση που θα κάνετε πάνω σε οικονομικά θέματα μπορεί να έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα για στην οικογένειά σας, ή μπορεί ακόμη και να σώσει την ακίνητή σας περιουσία.

Σκορπιός
Εσείς οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Νοεμβρίου αντιμετωπίζετε κάποιες αντιθέσεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ αντίθετα, όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο, βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση που μπορεί να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται, ενώ σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια. Σε ότι έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, τα πράγματα κάπου αλλάζουν.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες, την περίοδο αυτή, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα περιμένατε, με ένα θέμα εργασίας ή υγείας να σας απασχολεί έντονα. Εάν το θέμα που αντιμετωπίζετε είναι εργασίας, θα έχει και οικονομικές προεκτάσεις. Μπορεί να προσπαθείτε πολύ για αυτό το θέμα, αλλά όσο μπορείτε ρίξτε τους τόνους. Όμως, οι Τοξότες που είστε γεννημένοι γύρω στις 3-4 Δεκεμβρίου είστε σε μια πολύ καλή φάση, σε μια εξαιρετική περίοδο που μπορεί τώρα να σας βοηθήσει και στις σχέσεις σας, αλλά και σε κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε πάνω σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, ακόμη και ταξιδιών. Αυτή η ιδιαίτερη εύνοια σιγά σιγά θα αγγίξει και εσάς του τρίτου δεκαημέρου!

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών είστε στην κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε ένα οικονομικό σας θέμα, αυτοί όμως που έχετε να δώσετε έναν μεγάλο αγώνα, να κάνετε μια θεαματική αλλαγή, είστε εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου. Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με την επιχειρηματική σας δράση, με την συναισθηματική σας ζωή, με όλα αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε τη ζωή σας σε νέα βάση.

Υδροχόος
Οι οικογενειακές καταστάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς τους Υδροχόους, και μπορεί τώρα να προσφέρετε τη βοήθειά σας ( ηθική και υλική) στα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Φεβρουαρίου η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται ιδιαίτερα πολλά και καλά γεγονότα, με την Αφροδίτη και τον Δία απέναντί σας να δημιουργούν ένα ευχάριστο κλίμα για τις σχέσεις σας!

Ιχθείς
Ιχθύες μου, καινούργια πράγματα έρχονται στη ζωή σας, με τις μετακινήσεις και τις συζητήσεις να μην λείπουν, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο. Θέματα της οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν, ενώ δεν θα λείψουν και κάποια έξοδα που θα κάνετε για αυτήν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ