Σαμαράς: Δίνουν την εικόνα μιας Ελλάδας που συνορεύει με τη χρεοκοπία – Η κυβέρνηση κορόιδεψε τον κόσμο - iefimerida.gr

Σαμαράς: Δίνουν την εικόνα μιας Ελλάδας που συνορεύει με τη χρεοκοπία – Η κυβέρνηση κορόιδεψε τον κόσμο

SOOC/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκληρό ύφος καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας ότι η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Online του Mega, ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε σε υψηλούς τόνους και επιτέθηκε στην κυβέρνηση τόσο για τη διαπραγμάτευση όσο και για τα ζητήματα της τρομοκρατίας και των ταμειακών διαθεσίμων.

«Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών βγήκε σήμερα να μας πει ότι υπάρχει θέμα αδυναμίας πληρωμής μισθών και συντάξεων. Αυτή η εξέλιξη τα σκεπάζει όλα» είπε αρχικά ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε λέγοντας «Δίνουν μια εικόνα της Ελλάδας που συνορεύει με την χρεοκοπία. Τι εντύπωση δίνει η κυβέρνηση; Ποιος θα έρθει για επενδύσεις;».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ψεύδεται λέγοντας «Είμαστε σε ένα αδιέξοδο. Η κυβέρνηση κορόιδεψε τον κόσμο. Τώρα είτε πρέπει να συγκρουστεί με τον εαυτό της είτε με τους δανειστές. Η εντολή του λαού ήταν καλύτεροι όροι και όχι εκτός ευρώ».

«Επιπλέον» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ «Εφερε μια διπλωματική απομόνωση. Οδήγησε ακόμη και στο να τα σπάσουμε με τις ΗΠΑ που τις θεωρούσαν σύμμαχο μέχρι πρότινος. Εβαλε τον Ξηρό πιο πάνω από το συμφέρον της χώρας».

«Κανένας δεν έχει δόση την εντολή στην κυβέρνηση για να πάει στη δραχμή» σημείωσε ο πρώην πρωθυπουργός ενώ κατηγόρησε ξανά το Μαξίμου για πολυγλωσσία.

«Εχουν πολλές απόψεις. Αλλοι έχουν το στυλ Βαρουφάκη, άλλοι λένε το πρωί “κακή η Γερμανία” και το βράδυ “καλή η Γερμανία”. Δεν τους έχουν πάρει στα σοβαρά στο εξωτερικό» είπε ο κ. Σαμαράς.

Είπε, ακόμη, «ότι η εντολή της κοινωνίας ήταν να αποφύγει το grexit, ωστόσο μετά τις εκλογές υπάρχει ανασφάλεια. Αν η κυβέρνηση δεν πληρώσει αυτά που οφείλει στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ το ενδεχόμενο grexit επιστρέφει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντώνης Σαμαράς MEGA κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ