Σκληρή απάντηση του Κοντονή στο τελεσίγραφο - «FIFA και UEFA δεν ενδιαφέρονται για τα δεινά του ποδοσφαίρου» - iefimerida.gr

Σκληρή απάντηση του Κοντονή στο τελεσίγραφο - «FIFA και UEFA δεν ενδιαφέρονται για τα δεινά του ποδοσφαίρου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Κοντονής με επίσημη δήλωσή του πήρε θέση στην επιστολή-τελεσίγραφο που έστειλαν από κοινού FIFA και UEFA και απειλούν με αποκλεισμό τις ελληνικές ομάδες απ' όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι FIFA και UEFA δεν ενδιαφέρονται για τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε λόγο για τα στελέχη της ΕΠΟ που έχουν κληθεί από τον ανακριτή και κάλεσε τις ομοσπονδίες να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί η λύση.

Αναλυτικά η δήλωση

«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι προτρέπεται η ΕΠΟ να ενημερώσει τις «οικείες αρχές» για τις «συνέπειες», ενώ θα έπρεπε να γνωρίζουν, ότι ήδη στελέχη της ΕΠΟ παρελαύνουν καθημερινά ενώπιον του αρμόδιου Τακτικού Ανακριτή, για να τον «ενημερώσουν» για τα έργα και τις ημέρες τους.

Η Ελληνική Κυβέρνηση όχι μόνο άκουσε τις απόψεις των διεθνών ομοσπονδιών, αλλά έχει ζητήσει τις προτάσεις των, για σοβαρότατα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες φιλάθλους, όπως η διαιτησία, ο εκδημοκρατισμός των οργάνων διοίκησης και ο στοιχηματισμός.

Αναμένουμε παρ’ όλα αυτά, όπως οι διεθνείς ομοσπονδίες κατανοήσουν τα σοβαρά, συσσωρευμένα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και εμπλακούν εποικοδομητικά και ενεργά στην διαδικασία εξυγίανσης, εκδημοκρατισμού και διαφάνειας. Γι’ αυτό δηλώνουμε ότι τους προσκαλούμε, όχι μόνο κατά την ήδη προγραμματισμένη συνάντηση της 30ης Απριλίου, αλλά και πριν από αυτήν εάν το επιθυμούν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Κοντονής Fifa UEFA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ