Ο κόσμος στα πόδια της Καρντάσιαν και του Γουέστ, κυριολεκτικά -Κωμικός έπεσε μπροστά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο κόσμος στα πόδια της Καρντάσιαν και του Γουέστ, κυριολεκτικά -Κωμικός έπεσε μπροστά τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να κλέψει λίγη από την προσοχή που απολαμβάνουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνι Γουέστ είδε μία γνωστή Αμερικανίδα κωμικός, αποφασίζοντας να πέσει στα πόδια τους.

Το διάσημο ζευγάρι πόζαρε για τους φωτογράφους, στο κόκκινο χαλί που είχε στηθεί για το Γκαλά του Time στη Νέα Υόρκη. Οταν όμως αποφάσισαν να προχωρήσουν, αιφνιδιάστηκαν από τη γυναικεία φιγούρα που έκανε βουτιά μπροστά τους και έπεσε με τα... μούτρα στο χαλί.

Ηταν η Αμι Σούμερ, που όπως εξήγησε αργότερα, ήθελε να τους κάνει πλάκα. «Τους είδα και ρώτησα την μάνατζερ μου αν μπορώ να προσποιηθώ ότι πέφτω μπροστά τους. Εκείνη μου απάντησε: ''Δεν μπορώ να σε σταματήσω''», είπε η κωμικός, εξηγώντας ότι επρόκειτο για μία απόφαση της στιγμής.

Δεν κατάλαβαν όλοι πάντως το αστείο που προσπάθησε να κάνει. Ανάμεσά τους και το ζευγάρι. Οταν τους μίλησε αργότερα, η Καρντάσιαν παραδέχθηκε ότι πίστεψε πως επρόκειτο για ατύχημα, ενώ ο Γουέστ φοβήθηκε ότι ήταν κάποια... τρελή θαυμάστρια.

Ο κόσμος στα πόδια της Καρντάσιαν και του Γουέστ, κυριολεκτικά -Κωμικός έπεσε μπροστά τους [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ