Επενδύσεις αξίας 3 δισ. ανακοίνωσε η Coca Cola στη Ρωσία - iefimerida.gr

Επενδύσεις αξίας 3 δισ. ανακοίνωσε η Coca Cola στη Ρωσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 3 δισ. δολαρίων ανακοίνωσαν στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου εργοστασίου της Coca-Cola στην περιοχή Ροστόβ της Ρωσίας η Coca-Cola Company και η Coca-Cola-3Ε.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Μ.Κεντ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της The Coca-Cola Company και ο κ. Γεώργιος Δαυίδ, Πρόεδρος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εγκαινίασαν χθες στην περιοχή Ροστόβ της Ρωσίας ένα από τα νεοανεγερθέντα εργοστάσια της Coca Cola Τρία Έψιλον στην Ευρώπη, παρουσία τοπικών αξιωματούχων και άλλων επισήμων.

Τα εγκαίνια του εργοστασίου στην περιοχή Ροστόβ εντάσσονται στο πλαίσιο της επιτυχημένης στρατηγικής που εφάρμοσαν οι εταιρείες του συστήματος της Coca-Cola, οι οποίες έχουν επενδύσει μέχρι στιγμής πάνω από 3 δισ. δολ. συνολικά στη ρωσική οικονομία. Η επένδυση στο εργοστάσιο της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Ροστόβ, το οποίο έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα 450 εκατ. λίτρων αναψυκτικού και βρίσκεται σε μια περιοχή με έκταση 265.000 τετραγωνικών μέτρων, ανέρχεται ήδη σε περισσότερα από 120 εκατ. δολ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ