Βόμβες Μητρόπουλου: Βλέπω σκηνικό ρήξης και δημοψήφισμα για τρίτο Μνημόνιο - iefimerida.gr

Βόμβες Μητρόπουλου: Βλέπω σκηνικό ρήξης και δημοψήφισμα για τρίτο Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σκηνικό ρήξης και αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

«Βλέπω πλήρες αδιέξοδο και σκηνικό ρήξης. Δεν βλέπω να επιτυγχάνεται συμβιβασμός. Βλέπω ότι είναι ανέφικτος ο συμβιβασμός και κυρίως ο έντιμος συμβιβασμός, άρα φαίνεται ότι πάμε σε ρήξη», ανέφερε ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Σε ερώτηση αν βλέπει εκλογές ή δημοψήφισμα ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι βλέπει δημοψήφισμα, όχι όμως για παραμονή ή όχι στο ευρώ αλλά για τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης.

«Ανεξαρτήτως έκβασης, ανεξαρτήτως έντιμου συμβιβασμού ή ρήξης, βλέπω δημοψήφισμα απόρριψης τρίτου μνημονίου. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να αποφύγει το δημοψήφισμα, είτε προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές είτε όχι» είπε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά.

Σε ερώτηση τι θα κάνει η κυβέρνηση αν ο λαός στο δημοψήφισμα απορρίψει την ατζέντα των δανειστών, ο κ. Μητρόπουλος είπε ότι πιστεύει πως οι δανειστές θα το ξανασκεφτούν και δεν θα προχωρήσουν σε ρήξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ