Σακελλαρίδης: Επιτάχυνση και από τις δύο πλευρές για επωφελή λύση - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης: Επιτάχυνση και από τις δύο πλευρές για επωφελή λύση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για προσπάθεια και ανάγκη επιτάχυνσης εκ μέρους Ελλάδας και Ευρωζώνης ώστε να επιτευχθεί συμφωνία άμεσα, μίλησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1 η κυβέρνηση έχει κάνει μεγάλα βήματα και τώρα θα πρέπει και η άλλη πλευρά να αναλάβει τις ευθύνες της.

«Επιτάχυνση των διαδικασιών για μια αμοιβαία επωφελή λύση θα πρέπει να υπάρξει και από τις δύο πλευρές. Η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει μεγάλα βήματα. Δεν μπορούν να ζητούν μόνο να πάμε εμείς στα δικά τους νερά. Εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει για να μη φτάσουμε σε μετωπική ρήξη. Δεν μπορούν να σέρνουν τη λύση και να κατηγορούν την Ελλάδα για καθυστέρηση».

Εν συνεχεία ο κ.Σακελλαρίδης δήλωσε αισιόδοξος ότι θα επέλθει γρήγορα συμφωνία. «Ξέρουν κι εκείνοι ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία και οικονομία. Δεν θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην αγχόνη» τονίσε και κάλεσε τους εταίρους «να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αν όχι έναντι της Ελλάδας, έναντι της ιστορίας της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ