Συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή - iefimerida.gr

Συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο κ. Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.

Η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε τον Λεωνίδα Μπόμπολα για φορολογικές παραβάσεις της εταιρείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψη του 52χρονου επιχειρηματία έγινε στο πλαίσιο εισαγγελικής παραγγελίας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, καθώς ο επιχειρηματίας είναι επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ, δεν έχει καταθέσει 2 εκατ. ευρώ που όφειλε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κ. Μπόμπολας εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Δημητρακόπουλο και φέρεται να είπε: «Eνημερώθηκα ότι υπάρχει προκαταρκτική εξέταση σε βάρος μου, είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, προχωρήστε στην προβλεπόμενη διαδικασία».

Κύκλοι του επιχειρηματία έλεγαν πως του προκαλείται μεγάλη εντύπωση από το ότι διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα, παρά το γεγονός ότι στις 30 Απριλίου έληγε η προθεσμία που του είχε κοινοποιήσει η Εφορία για διακανονισμό των καταλογιζόμενων οφειλών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός επιχειρηματίας προτίθεται να καταβάλει τον φόρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ