Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Κριοί μου αυτή είναι μια σημαντική ημέρα για να διεκδικήσετε πάνω στα οικονομικά σας θέματα, αρκεί αυτό να μην είναι σε βάρος της επαγγελματικής σας παρουσίας.Μην τα βάζετε δηλαδή με προϊσταμένους αλλά και υφισταμένους σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Απριλίου.Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή και υπόσχεται πολλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου, βοηθώντας σας να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους, τους συγγενείς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα γενικότερα.Οι Κριοί των τελευταίων ημερών μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας τις υποθέσεις σας.

Ταύρος
Οι Ταύροι που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες είστε σε μια πολύ καλή φάση, ενώ το τέλος Αυγούστου θα είναι για εσάς ένα εξαιρετικό διάστημα, προσπαθήστε να επωφεληθείτε! Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Μαΐου μπορείτε να κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα το οποίο έχει σχέση με το εξωτερικό, με κάποιον συνεργάτη σας ή ακόμη και με τον σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ αν σας απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα, μπορούν τώρα να επιλυθούν κατά τον καλύτερο τρόπο!

Δίδυμοι
Τα πράγματα είναι κάπως περίεργα για εσάς τους Διδύμους! Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται, ενώ το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα δείχνει ότι θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες μπορεί να προωθήσουν ένα οικονομικό θέμα. Υπάρχει βέβαια ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς, με κάποιους φίλους να εμποδίζουν τα σχέδιά σας. Προσέχετε λοιπόν. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να έρθετε πιο κοντά σε συγγενείς και φίλους οι οποίοι είναι σημαντικοί για εσάς. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτή την ημέρα.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους , αυτή η θεαματική και σημαντική όψη Ερμή-Πλούτωνα θα μπορούσε να βελτιώσει μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία έχει περάσει από 40 κύματα! Ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουλίου θα έχετε την βοήθεια των φίλων σας σε αυτές σας τις προσπάθειες, ενώ όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται, και μάλιστα μπορεί να κάνετε μια συνεργασία, μια προσπάθεια για να επιλύσετε ζήτημα της οικογένειας το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσάς.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες μπορείτε αυτό το διάστημα να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας οι οποίοι είναι σημαντικοί για εσάς.Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να παίρνουν έναν νέο δρόμο, ενώ, αυτή η πολύ δυνατή όψη Ερμή –Πλούτωνα, είναι κάπως αντιφατική για εσάς. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχετε! Μπορεί να ξεκινήσετε μια δουλειά που απαιτεί πολύ κόπο και χρόνο, ενώ από την άλλη θα πρέπει να αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Η συναισθηματική σας ζωή όσων έχετε γενέθλια γύρω στις 6 Αυγούστου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή! Τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης, υπόσχονται πολλά! Οι Λέοντες που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Αυγούστου προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα που είναι πιθανά να συμβούν.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εσάς, Παρθένοι μου, με το τρίγωνο Ερμή –Πλούτωνα να φέρνει ευχάριστες αλλά και σημαντικές συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες! Ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου, αυτές οι επαφές και οι συμφωνίες θα μπορούσαν να δώσουν νέα ώθηση σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά, τον ερωτικό σας σύντροφο, ακόμη και με ταξίδια στο εξωτερικό.Σήμερα, χρησιμοποιώντας ακλόνητα επιχειρήματα, αλλά και κρατώντας χαμηλούς τόνους, μπορείτε να προωθήσετε οποιοδήποτε ζήτημα θέλετε, και να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου θα έχετε αρκετές κοινωνικές επαφές που σας κάνουν να περνάτε όμορφα, αρκεί να είστε προσεκτικοί και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε σήμερα, αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, να κάνετε μια νέα και σημαντική εκκίνηση η οποία μπορεί να προωθήσει κάποια οικογενειακά σας θέματα. Μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα μπορούσε να ξεδιαλύνει τα πράγματα.Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια ασφάλειες ρυθμίζεται αυτή την περίοδο. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου έχετε την εύνοια της Αφροδίτης στην συναισθηματική σας ζωή φέρνοντας σας κοντά με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ ο Δίας ευνοεί την πραγματοποίηση των σχεδίων σας, με τους φίλους σας να σας παρέχουν επίσης την βοήθειά τους.

Σκορπιός
Τα πράγματα είναι κάπως αντιφατικά για εσάς τους Σκορπιούς, με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα (δικό σας κυβερνήτη πλανήτη) να δείχνει την προσπάθεια που κάνετε για να έχετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Νοεμβρίου. Όμως, ο Άρης, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, προσέχετε λοιπόν. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια νέα τροπή, ενώ όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Νοεμβρίου δεν παύετε να έχετε μια υπερβολή στη συμπεριφορά και τις κινήσεις σας.

Τοξότης
Ο χώρος της εργασίας ή ακόμη και της υγείας είναι πολύ σημαντικός για εσάς τους Τοξότες ενώ μπορεί να προωθηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Δεκεμβρίου. Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται ότι επιλύεται.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους, αφού ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο σας είχε ταλαιπωρήσει αρκετά με εντάσεις και αλλαγές, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου. Μπορείτε όμως τώρα, αυτό το διάστημα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα το οποίο έχει σχέση με μια δουλειά, με την επιχειρηματική σας δράση, με τη συναισθηματική σας ζωή, ακόμη και με τα παιδιά. Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί τα θέματα που έχουν σχέση με την εργασία αλλά και ένα οικονομικό θέμα. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας, σας έχει πιάσει κάτι περίεργο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου.Προσέχετε, ο Ουρανός σας προτείνει ή σας φέρνει αλλαγές στο σπίτι και την οικογένεια.

Υδροχόος
Υπάρχει μια όψη για εσάς τους Υδροχόους η οποία δείχνει ότι οι φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε οικογενειακά θέματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5 Φεβρουαρίου. Προστατευτείτε από μικροατυχήματα και κρυολογήματα, φροντίστε γενικότερα την υγεία σας, αλλά φροντίστε επίσης τα παιδιά και γενικότερα τα νεαρά μέλη της οικογένειας. Ένα οικονομικό θέμα προωθείται, ενώ τα εργασιακά σας θέματα παίρνουν τώρα ένα νέο δρόμο.Θέματα που έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορούν τώρα να βοηθηθούν.Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει έναν πολύ καλό δρόμο, ειδικά αν είστε γεννημένοι την 1η Φεβρουαρίου.Οι Υδροχόοι των τελευταίων ημερών μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας κάποιες πολύ σημαντικές υποθέσεις σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε τη βοήθεια των φίλων σας πάνω σε κάποια πολύ σοβαρά και σημαντικά οικονομικά θέματα, με μοναδικά πράγματα να συμβαίνουν τώρα, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 6 Μαρτίου. Οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και επιλύονται. Θέματα εργασίας τακτοποιούνται, ενώ κάτι καινούργιο ξεκινάτε στη ζωή σας, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ