Κυριακή 17 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Κυριακή 17 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η ΕΠΟ. Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ στις 20:00 στις 17 Μαϊου, ημέρα την οποία θα διεξαχθεί και ο τελικός του Final-4, στον οποίο δεν αποκλείεται να υπάρχει ελληνική ομάδα.

Οπως αναμενόταν, το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου περιμένει ουσιαστικά από τώρα ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Προβάδισμα έχει πάρει φυσικά και η Σκόντα Ξάνθη, η οποία επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. «Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2014-2015, θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 με ώρα έναρξης 20:00» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριήμερο 15-17 Μαΐου διεξάγεται το Final-4 της Ευρωλίγκας όπου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται και ελληνική ομάδα. Με μεγαλύτερες πιθανότητες ο Ολυμπιακός μετά το break στην Ισπανία και την ισοφάριση της σειράς με την Μπαρτσελόνα σε 1-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο Ελλάδας ΟΑΚΑ τελικός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ