Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στη Βέροια ο Ζήσης Βρύζας - iefimerida.gr

Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στη Βέροια ο Ζήσης Βρύζας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φημολογία ήταν έντονη τις τελευταίες μέρες και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Βέροιας Στέφανος Γαϊτάνος ήρθε με δηλώσεις του να δώσει την είδηση και επίσημα. Ο Ζήσης Βρύζας αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής της ομάδας μετά τη λήξη της φετινής σεζόν.

Ο Στέφανος Γαϊτάνος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89.4» μετά την σπουδαία νίκη της Βέροιας επί του Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων ανέφερε περί συμφωνίας του Ζήση Βρύζα με τη Βέροια για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. «Μίλησα με τον Ζήση, πιστεύω πως υπάρχει μια συμφωνία. Ο Ίβιτς είναι ο πόθος του προέδρου και δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε το θέμα. Είναι καλό να μπει ένα νέο παιδί στα βαθιά, όμως δεν πρέπει να το πάρουμε και στον λαιμό μας. Στην Κ20 μου άρεσε η παρουσία του, η σοβαρότητα του, ο τρόπος με τον οποίο αποδέχεται τον αντίπαλο και αυτό το παιδί μου φαίνεται πως έχει προοπτική», τόνισε ο Γαϊτάνος και για την περίπτωση του Βλάνταν Ιβιτς, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί για τη θέση του προπονητή στην ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βέροια Ζήσης Βρύζας Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ