Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Ζυγογιάννη μέχρι τη δίκη - iefimerida.gr

Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον Ζυγογιάννη μέχρι τη δίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια απόφαση που δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο προχώρησε σήμερα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης με την εισαγγελέα Ελένη Μαυροπούλου.

Την πόρτα του γραφείου του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε σήμερα ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, πρώην μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και του απαγγέλθηκε η κατηγορία δωροδοκίας/δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι τη δίκη. Ο ίδιος βγαίνοντας από την Ευελπίδων δήλωσε αθώος τονίζοντας μπροστά στις κάμερες. «Εγώ ήμουν ένα απλό μέλος της Πειθαρχικής επιτροπής που δίκασε έναν αγώνα, το Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος, και η απόφαση αυτή στη συνέχεια δεν κρίθηκε σωστή. Δεν έχω καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορούμαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ