Βενιζέλος για τη δέσμευση των αποθεματικών: Είμαστε ταμειακά χρεοκοπημένοι - iefimerida.gr

Βενιζέλος για τη δέσμευση των αποθεματικών: Είμαστε ταμειακά χρεοκοπημένοι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφερθούν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα αποθεματικά των φορέων του Δημοσίου στην Τράπεζα της Ελλάδος σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε σε δήλωσή του ότι η ΠΝΠ συνιστά αναγκαστική δήμευση των αποθεματικών των δήμων, των περιφερειών, των ασφαλιστικών ταμείων, όλων των φορέων του Δημοσίου, για να καλυφθούν οι ανάγκες του κράτους.

«Είμαστε, δυστυχώς, ταμειακά χρεοκοπημένοι ως χώρα και την ευθύνη την έχει η κυβέρνηση, που ταλαιπωρεί τον τόπο με μία διελκυστίνδα τριών μηνών» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τώρα τι θέλει να πει στους Ευρωπαίους, με τους οποίους διαπραγματεύεται δήθεν σκληρά; "Βοηθήστε μας, υποχωρήστε, δώστε μας λίγα λεφτά ως μία δόση του δανείου για να μην καταστραφούμε". Είναι αυτό αξιοπρεπές και αποτελεσματικό επιχείρημα; Είναι αυτό εθνικά υπερήφανη διαπραγμάτευση;» αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ