ΝΔ: Η κυβέρνηση οδηγεί την Αυτοδιοίκηση σε στάση πληρωμών - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση οδηγεί την Αυτοδιοίκηση σε στάση πληρωμών

Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση «δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο θεωρώντας την Αυτοδιοίκηση τιμάριο της Κεντρικής Διοίκησης» και την οδηγεί σε στάση πληρωμών, αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

«Η Κυβέρνηση αφού απέτυχε έως σήμερα να εξασφαλίσει τη ρευστότητα του Κρατικού Ταμείου και να μην κηρύξει γενικευμένη στάση πληρωμών, προχωρεί με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην αφαίμαξη ακόμη και των Ταμείων των Δήμων και Περιφερειών και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, για να καλύψει και σχετικές προηγούμενες αποφάσεις της Περιφέρειας Αττικής», αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωση που εξέδωσε στην οποία κατηγορεί την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι «παρά τις κατά καιρούς διακηρύξεις της περί ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης αυτοδιοίκησης, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο θεωρώντας την Αυτοδιοίκηση τιμάριο της Κεντρικής Διοίκησης».

Παράλληλα η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι αυτή η απόφαση θα οδηγήσει «και την Αυτοδιοίκηση σε στάση πληρωμών» καθώς «θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την δυνατότητα της αυτοδιοίκησης Α και Β βαθμού να ανταποκριθεί σε βασικές υπηρεσίες προς τους Πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ