ΠΑΣΟΚ για συνάντηση Κέρι-Κοτζιά: Η χώρα παραπαίει χωρίς στρατηγικό πλαίσιο - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ για συνάντηση Κέρι-Κοτζιά: Η χώρα παραπαίει χωρίς στρατηγικό πλαίσιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη είναι η κριτική που ασκεί το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση μετά τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά με τον Αμερικανό ομόλογό του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Έλληνας υπουργός χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις τόσο για τη συνομιλίες με τη Ρωσία όσο και για το νέο νόμο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Βλέποντας τις δηλώσεις Kerry και τις δηλώσεις Κοτζιά χθες στην Ουάσιγκτον μένει ο κάθε Έλληνας με μια πικρή γεύση. Η χώρας μας ψελλίζει, απολογείται και αποδυναμώνεται. Παραπαίει χωρίς στρατηγικό πλαίσιο ούτε για την οικονομική ούτε για την εξωτερική πολιτική», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του.

«Αν μάλιστα αυτό συνδυαστεί με τη διάψευση αφελών προσδοκιών από το ταξίδι στη Μόσχα η εικόνα γίνεται τελείως θλιβερή», συνεχίζει, ενώ καταλήγει υποστηρίζοντας ότι «όλα θυσιάζονται σε ένα μικροκομματικό παιχνίδι πελατειακών ή ιδεοληπτικών εξαρτήσεων που πλήττει το εθνικό συμφέρον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Νίκος Κοτζιάς Τζον Κέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ