Τσάμπιονς Λιγκ: Ωρα επαναληπτικών σε Βαρκελώνη και Μόναχο - iefimerida.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Ωρα επαναληπτικών σε Βαρκελώνη και Μόναχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάγερν Μονάχου θα ψάξει την ανατροπή μετά το εις βάρος 3-1 στην Πορτογαλία κόντρα στην Πόρτο και η Παρί Σεν Ζερμέν θα φιλοξενηθεί από την Μπαρτσελόνα μετά το 3-1 υπέρ των Καταλανών στο Παρίσι, στα δύο σημερινά παιχνίδια των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν-Πόρτο

Ελάχιστοι περίμεναν στο πρώτο παιχνίδι ότι η Πόρτο θα κατόρθωνε να φτάσει στη νίκη και μάλιστα με ένα σκορ, το οποίο της δίνει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στα ημιτελικά. Οι Πορτογάλοι αιφνιδίασαν τους Γερμανούς, προηγήθηκαν νωρίς 2-0 και παρά τη μείωση του σκορ από τον Τιάγκο για την Μπάγερν, συνέχισαν να ελέγχουν το ματς φτάνοντας και σε τρίτο τέρμα. Η αποστολή τους σήμερα σύμμφωνα με τον Τζάκσον Μαρτίνεζ δεν θα είναι να αμυνθούν για 90 λεπτά στο Μόναχο αλλά να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ, το οποίο θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ρόμπεν, Ριμπερί, Σβαϊνσταϊγκερ και Λαμ εξακολουθούν να απουσιάζουν για την Μπάγερν

Πιθανές Συνθέσεις
Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Μπερνάτ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπεργκ, Τσάμπι Αλόνσο, Ρόντε, Τιάγκο, Γκετσε, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.
Πόρτο: Φρέιτας, Ρικάρντο Περέιρα, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Μάρτινς Ίντι, Ερέρα, Κασεμίρο, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα, Μπραχίμι, Μαρτίνες.

Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν

Ο «σεληνιασμένος» Σουάρες ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Παρίσι. Η Μπαρτσελόνα έφυγε με τη νίκη 3-1 στις αποσκευές της και ταυτόχρονα ένα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης αφού θα πρέπει να ηττηθεί 3-0 για να αποκλειστεί μέσα στο «Καμπ Νου». Το έργο των Παριζιάνων είναι εξαιρετικά δύσκολο και το παραδέχθηκε ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ιμπραϊμοβιτς και Βεράτι. Συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε τονίζοντας ότι η Παρί με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες στην 11άδα της γίνεται άλλη ομάδα, θέλοντας προφανώς να κρατήσει τα πόδια των παικτών του στο... έδαφος.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Άλβες, Ράκιτιτς, Μπουσκετς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.
Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βιλ, Μάξγουελ, Μαρκίνιος, Λουίζ, Καμπάιγ, Βεράτι, Ματουιντι, Καβάνι, Παστόρε, Ιμπραϊμοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ