Πιάνει λιμάνι ο Μαρτίνες - Ο Ολυμπιακός μια ανάσα από την απόκτηση του άσου του Παναιτωλικού - iefimerida.gr

Πιάνει λιμάνι ο Μαρτίνες - Ο Ολυμπιακός μια ανάσα από την απόκτηση του άσου του Παναιτωλικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάγια τακτική του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι να «ψωνίζει» πρώτα από την εγχώρια αγορά. Πάνω σε αυτό το πλάνο φαίνεται να κλειδώνει η απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες από τον Παναιτωλικό αντί του ποσού των 600.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός πλάγιος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού αποτελεί από τον Ιανουάριο μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ, η οποία ωστόσο δεν εκδήλωσε ποτέ με επίσημο ύφος το ενδιαφέρον της. Αυτό, προκύπτει από το ρεπορτάζ, πως το έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου για τον Μαρτίνες, για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη και ο Βίτορ Περέιρα. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τις 600.000 ευρώ και ο Μαρτίνες δεν θα είναι ο μοναδικός που θα αποκτηθεί από την ελληνική αγορά ενόψει της επόμενης σεζόν αφού παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρούνται και οι Γιαννιώτας, Κατσικάς και Τζανδάρης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ