Καθαρίστριες έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ -Ζητούν την επαναπρόσληψή τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Καθαρίστριες έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ -Ζητούν την επαναπρόσληψή τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα μπορεί να έφυγαν από τα αντίσκηνα, ωστόσο, κάποιες άλλες καθαρίστριες, επίσης του υπουργείου Οικονομικών, αλλά με σύμβαση έργου, έχουν στρατοπεδεύσει στην οδό Νίκης.

Πρόκειται για 300 καθαρίστριες με σύμβαση έργου, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν το 2012 και από τότε διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητώντας να εκπληρωθεί η υπόσχεση για επαναπρόσληψή τους που τους είχε δοθεί προεκλογικά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καθώς το αίτημά τους δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη, αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ετσι από χθες έστησαν αντίσκοινα έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του υπουργείου και παραμένουν σε βάρδιες εκεί μέχρι να εκπληρωθούν τα αιτήματά τους.

Μάλιστα, χθες, είχαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος, όπως είπαν οι καθαρίστριες μιλώντας στο iefimerida.gr, τους είπε ότι θα δει το θέμα τους...

Καθαρίστριες έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ -Ζητούν την επαναπρόσληψή τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καθαρίστριες έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ -Ζητούν την επαναπρόσληψή τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Καθαρίστριες έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ -Ζητούν την επαναπρόσληψή τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Καθαρίστριες έστησαν αντίσκηνα στην είσοδο του ΥΠΟΙΚ -Ζητούν την επαναπρόσληψή τους [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ