Μαρτυρίες σοκ για το ναυάγιο με τους μετανάστες στη Ρόδο: Είδα ένα παιδάκι δίπλα μου να πνίγεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Μαρτυρίες σοκ για το ναυάγιο με τους μετανάστες στη Ρόδο: Είδα ένα παιδάκι δίπλα μου να πνίγεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικές εικόνες, συγκλονιστικές μαρτυρίες για το νέο πένθος που συγκλονίζει τον πλανήτη μετά το ναυάγιο στη Ρόδο.

Oι μαρτυρίες μεταναστών που επέζησαν του ναυαγίου ανατριχιάζουν. Άνθρωποι από όλα τα μέρη. Από το Ιράκ, το Πακιστάν, τη Συρία και άλλες χώρες της Αφρικής επέβαιναν στο πλοιάριο που έπεσε στα βράχια και έγινε χίλια κομμάτια, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα και να παλεύουν με τα κύματα, για να σωθούν. Ανάμεσά τους πολλοί ηλικιωμένοι, αλλά και παιδιά. Μέχρι στιγμής 89 οι επιζώντες.

«Είδα ένα αγόρι περίπου τεσσάρων ετών να πνίγεται και λίγο παραπέρα έναν άνδρα γύρω στα 25... Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να τους σώσουμε» λέει ένας από τους μετανάστες που κατάφερε να κερδίσει την «μάχη», ενώ ένας άλλος υποστηρίζει ότι «ο καπετάνιος μάς εγκατέλειψε και έφυγε με άλλο πλοιάριο για την Τουρκία».

Δραματικές και οι περιγραφές από όσους έσωσαν τον κόσμο στην θάλασσα και τους έδωσαν την ευκαιρία να ζουν μετά τα όσα έζησαν. Oι νεκροί είναι τέσσερις από το πλοιάριο ενώ ένας δύτης περιέγραψε στο Mega «Τους βλέπαμε να πνίγονται στο ένα μέτρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος ναυάγιο μαρτυρίες πλοιάριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ