Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Στινγκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Στινγκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν απαρατήρητος πέρασε από τους φωτογράφους ο Βρετανός τραγουδιστής, Στινγκ μια και το πυκνό του μούσι και το νέο ατημέλητο του look τον έκαναν αγνώριστο.

Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Στινγκ [εικόνες]   | iefimerida.gr 0

Ο Στινγκ εμφανίστηκε πρόσφατα σε εκδήλωση που οργανώθηκε για τη συμπλήρωση των 11 χρόνων του Kevin Spacey στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του «Old Vic» και την αποχώρησή του από αυτό. Ευτυχώς που ο τραγουδιστής συνοδευόταν από την επί 23 χρόνια, σύζυγό του και έτσι αναγνωρίστηκε από τους φωτογράφους που έσπευσαν να τον απαθανατίσουν.

Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Στινγκ [εικόνες]   | iefimerida.gr 1

Στινγκ είναι ένας από τους διασημότερους Βρετανούς καλλιτέχνες. Ηταν μέλος του συγκροτήματος The Police μέχρι το 1985 όπου και ξεκίνησε την σόλο καριέρα του. Το πραγματικό του όνομα είναι Gordon Matthew Sumner. Γεννήθηκε στις 2 Οκτωβρίου του 1951 σε μια πόλη κοντά στο Νιούκαστλ. Σήμερα είναι πατέρας 6 παιδιών, ασχολείται με την γιόγκα και έχει εκδώσει την αυτοβιογραφία του με τίτλο Βroken Μusic.

Αλλαγή look: Αγνώριστος ο 63χρονος Στινγκ [εικόνες]   | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στινγκ γενειαδα εκδήλωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ