ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στους τελικούς της Volleyleague, όπως και στο Κύπελλο - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στους τελικούς της Volleyleague, όπως και στο Κύπελλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα ματς αναμένονται στους φετινούς τελικούς της Volleyleague φέτος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Στους μέχρι τώρα ημιτελικούς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ψυχωμένο Παναθηναϊκό. Στο πιο κρίσιμο ματς όμως, ο ΠΑΟΚ απέδειξε -με τη βοήθεια περίπου 7.000 κόσμου που δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα στο κλειστό της Πυλαίας- πως είναι το απόλυτο αφεντικό και έκανε το 3-2 στα ματς της σειράς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε 3-0 σετ των «πράσινων» στη σειρά των ημιτελικών της Volleyleague και τσέκαρε για πρώτη φορά στην ιστορία του το εισιτήριο για την τελική φάση του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (τον κέρδισε και στον τελικό του Κυπέλλου). Μάλιστα, θα αγωνιστεί στους τελικούς έχοντας πλεονέκτημα έδρας, ως πρώτος της κανονικής διάρκειας και πάει… φουλ για το νταμπλ.

Στον μικρό τελικό της Volleyleague είναι ο Φοίνικας Σύρου με τον Παναθηναϊκό.

Στις γυναίκες, στον τελικό έχουν προκριθεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, ενώ στον μικρό τελικό βρίσκονται ο Πανναξιακός και η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ