«Ξύπνησε» από το κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον -Τι είπε ο πατέρας της - iefimerida.gr

«Ξύπνησε» από το κώμα η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον -Τι είπε ο πατέρας της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 2,5 μήνες χωρίς ελπίδες, φαίνεται πως υπάρχει η πρώτη θετική εξέλιξη στην κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον συνήλθε από το κώμα στο οποίο βρισκόταν από τα τέλη Ιανουαρίου. Τουλάχιστον, αυτό είπε ο πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, σε συναυλία στο Ντάλας. «Μπορώ να πω σήμερα ότι το μωρό μου ξύπνησε. Με βλέπει», είπε, σύμφωνα με δημοσίευση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αδερφή του, Τίνα Μπράουν.

Αυτό είναι το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι για την 22χρονη κόρη της αξέχαστης τραγουδίστριας. Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν είχε βρεθεί αναίσθητη σε μπανιέρα στο σπίτι της στις 31 Ιανουαρίου. Για να τη σώσουνμ οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα, ενώ στα τέλη Μαρτίου μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης για να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα, σε σπάνιες δηλώσεις της, η γιαγιά της- μητέρα της Χιούστον- Σίσι Χιούστον, είχε πει ότι η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν παραμένει ίδια και ότι η οικογένεια δεν έχει πολλές ελπίδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ