Το έριξαν στον... χορό στην Τσέλσι – Πρωταγωνιστές Ντρογκμπά και Αζάρ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το έριξαν στον... χορό στην Τσέλσι – Πρωταγωνιστές Ντρογκμπά και Αζάρ [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τσέλσι μετά τη νίκη της επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μια... ανάσα από τον τίτλο στην Premier League και οι ποδοσφαιριστές της γιορτάζουν από τώρα.

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο, λίγες ώρες μετά το ματς, γιόρτασαν την επιτυχία τους σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, όπου διεξήχθη ο χορός του Ιδρύματος του Ντιντιέ Ντρογκμπά, το οποίο στηρίζει τα άπορα παιδιά στην Αφρική.

Το έριξαν στον... χορό στην Τσέλσι – Πρωταγωνιστές Ντρογκμπά και Αζάρ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το παρόν έδωσαν πολλοί παίκτες των «μπλε», όπως οι Αζάρ, Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Μάτιτ, Τέρι και φυσικά ο Ντρογκμπά, καθώς και άλλοι σπουδαίοι άσοι των γηπέδων όπως ο Τιερί Ανρί, ο Ζερμέν Ντεφόε, ο Έντγκαρ Ντάβιντς και ο Λουίς Σαχά.

Το έριξαν στον... χορό στην Τσέλσι – Πρωταγωνιστές Ντρογκμπά και Αζάρ [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πρωταγωνιστές της βραδιάς όμως, ήταν αναμφίβολα οι Ντρογκμπά και Αζάρ, οι οποίοι έδειξαν και τις χορευτικές του ικανότητες την ώρα που τραγουδούσε η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια-ηθοποιός, Κριστίνα Μίλιαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντρογμπα Τσέλσι Αζάρ χορός Premier League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ