Δείτε την Κουντουρά με μπούρκα στη Σαουδική Αραβία - iefimerida.gr

Δείτε την Κουντουρά με μπούρκα στη Σαουδική Αραβία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ριάντ βρέθηκε η υπουργός Τουρισμού, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του 1ου GREEK TOURISM WORKSHOP.


Κατά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα Σουλτανμπίν Σαλμανμπίν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ (Sultanbin Salmanbin Abdulaziz AlSaud), ο Σαουδάραβας ομόλογος εξέφρασε την ικανοποίησή για την εμβάθυνση των διμερών πολιτιστικών σχέσεων, μάλιστα εντυπωσιάσθηκε από το ποσοστό (περίπου 20%) που αντιπροσωπεύουν στο ΑΕΠ τα έσοδα του Τουρισμού στην Ελλάδα.
Από την πλευρά της, η κυρία Κουντουρά τόνισε ότι η παρουσία της στο Ριάντ με την ευκαιρία του πρώτου Greek Tourism Workshop αποτελεί απόδειξη της σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό της αγοράς της Σαουδικής Αραβίας και αναφέρθηκε διεξοδικά στην πραγματοποίηση από τον προσεχή Ιούλιο της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Ριάντ – Αθήνας με δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Aegean, γεγονός που, όπως σημείωσε, θα τονώσει ουσιαστικά την τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα.

Δείτε την Κουντουρά με μπούρκα στη Σαουδική Αραβία | iefimerida.gr 0


Προσκάλεσε επίσης τον ομόλογό της να επισκεφθεί την Ελλάδα προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Ο ίδιος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και συμφώνησε να επισκεφθεί την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό.
Στη συνέχεια, η κυρία Κουντουρά συναντήθηκε με τον Σαουδάραβα Υπουργό Μεταφορών Αμπντούλαχμπίν Αλ Μουκμπέλ (Abdullahbin Abdulrahman Al-Muqbel), ο οποίος την καλωσόρισε στο Ριάντ και αναφέρθηκε με επαινετικά σχόλια στην έως τώρα πορεία της σημειώνοντας ότι παρακολουθεί την σταδιοδρομία της με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ