Βίντεο-σοκ: Το δουλεμπορικό τσακίζεται στα βράχια της Ρόδου και βυθίζεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Το δουλεμπορικό τσακίζεται στα βράχια της Ρόδου και βυθίζεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τη στιγμή που το δουλεμπορικό χτυπάει στα βράχια είδε πριν από λίγο το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο του Tvkosmos καταγράφεται η στιγμή που το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν πάνω από 100 μετανάστες, χτυπάει στα βράχια σε παραλία της Ρόδου και οι μετανάστες πέφτουν στη θάλασσα.

Στη συνέχεια καταγράφονται οι προσπάθειες των λιμενικών και των εθελοντών που με αυταπάρνηση έπεσαν στα κύματα για να σώσουν όσους πιο πολλούς ανθρώπους μπορούσαν.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες των μεταναστών, ο δουλέμπορος που τους μετέφερε τους εγκατέλειψε ανοικτά της Ρόδου και διέφυγε προς την Τουρκία με γρήγορη φουσκωτή λέμβο ή jet ski.

Από το τραγικό συμβάν έχασαν τη ζωή τους, όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα παιδί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ