Συνεχίζει με Λουτσέσκου η Σκόντα Ξάνθη - Μόλις ο 7ος προπονητής που παραμένει για 2η χρονιά - iefimerida.gr

Συνεχίζει με Λουτσέσκου η Σκόντα Ξάνθη - Μόλις ο 7ος προπονητής που παραμένει για 2η χρονιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σκόντα Ξάνθης και την επόμενη σεζόν. Αυτό αποφάσισε η διοίκηση της Σκόντα Ξάνθης με τον Χρήστο Πανόπουλο να πείθεται από την πολύ καλή πορεία της ομάδας του φέτος.

Ο Λουτσέσκου γίνεται μόλις ο 7ος τεχνικός την τελευταία 25ετία στην Ξάνθη που παραμένει και για την επόμενη σεζόν προπονητής. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει και την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποίησε φέτος στο σύλλογο ο Ρουμάνος, έχοντας πάρει μάλιστα και σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μετά το 1-0 επί του Ηρακλή στον πρώτο ημιτελικό.

Το 1992, ο Βλάντιμιρ Ταμπόρσκι ήταν ο πρώτος που ολοκλήρωσε μια σεζόν και συνέχισε στον πάγκο του συλλόγου ενώ τον ακολούθησαν ο Βασίλης Δανιήλ, ο Κουρτ Γιάρα και ο Γιάννης Μαντζουράκης. Στον επόμενο αιώνα και συγκεκριμένα το 2001 ήταν η σειρά του Νίκου Καραγεωργίου ενώ ακολούθησε το 2012 ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ