Βραζιλία: Τραγωδία σε σύνδεσμο της Κορίνθιανς - 8 νεκροί οπαδοί από πυροβολισμούς [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραζιλία: Τραγωδία σε σύνδεσμο της Κορίνθιανς - 8 νεκροί οπαδοί από πυροβολισμούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Βραζιλία από τη δολοφονία 8 οπαδών της Κορίνθιανς έξω από σύνδεσμο στο Σάο Πάολο. Δύο άγνωστοι με αυτόματα όπλα, ανάγκασαν τους επτά οπαδούςτης ομάδας να ξαπλώσουν στο δρόμο και τους εκτέλεσαν εν ψυχρώ ενώ κυνήγησαν άλλον έναν και τον σκότωσαν λίγο πριν αυτός φτάσει σε ένα πρατήριο βενζίνης.

Ο σύνδεσμος Pavilhao Nove δέχτηκε επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής όταν δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε αυτόν και ανάγκασαν 7 οπαδούς να βγουν έξω και να ξαπλώσουν στο δρόμο ενώ στη συνέχεια τους πυροβόλησαν στο κεφάλι. Ένας όγδοος άντρας κατάφερε προς στιγμήν να αποδράσει, αλλά τα πυρά των δύο εισβολέων τον πέτυχαν με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο. Οι οπαδοί της Κορίνθιανς είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σύνδεσμο διοργανώνοντας μπάρμπεκιου πάρτι ενόψει του ημιτελικού με την Παλμέιρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε η αστυνομία του Σάο Πάολο, εξετάζεται το ενδεχόμενο η δολοφονική επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε εμπόρους ναρκωτικών ενώ συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο σύνδεσμος Pavilhao Nove ιδρύθηκε το 1990 και είναι ανάμεσα στους πιο δραστήριους και σκληροπυρηνικούς. Τα μέλη του συγκεκριμένου συνδέσμου συνήθιζαν να παίζουν ποδόσφαιρο με τους τρόφιμους της φυλακής Carandiru που έγινε γνωστή από τη σφαγή 111 κρατουμένων, ένα γεγονός που έγινε και ταινία.

Βραζιλία: Τραγωδία σε σύνδεσμο της Κορίνθιανς - 8 νεκροί οπαδοί από πυροβολισμούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βραζιλία: Τραγωδία σε σύνδεσμο της Κορίνθιανς - 8 νεκροί οπαδοί από πυροβολισμούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Βραζιλία: Τραγωδία σε σύνδεσμο της Κορίνθιανς - 8 νεκροί οπαδοί από πυροβολισμούς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pavilhao Nove Κορίνθιανς 8 NEKPOI
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ