Η Ρένα Δούρου προειδοποιεί: Αν αποτύχουμε εμείς, θα έρθει η Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Η Ρένα Δούρου προειδοποιεί: Αν αποτύχουμε εμείς, θα έρθει η Χρυσή Αυγή

 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προειδοποίηση για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, μια μέρα πριν ξεκινήσει η δίκη της οργάνωσης στο Κορυδαλλό, απηύθυνε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Κατά την διάρκεια της διάλεξής της σε δύο αμερικανικά πανεπιστήμια, το Princeton και της Νέας Υόρκης η κα Δούρου δεν άφησε περιθώρια παρανόησης για το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ: «Μια αποτυχία μας θα ανοίξει το δρόμο στην ιδεολογία του μίσους, στην ιδεολογία του ναζισμού που εκπροσωπείται από το 2012 στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή».

Μιλώντας σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Πρόγραμμα Ελληνικών Σπουδών Α. Ωνάσης) με τίτλο "Greece strikes back", η Περιφερειάρχης επεσήμανε παράλληλα, πως «σήμερα ο στρατός της Δημοκρατίας αριθμεί πολύ περισσότερους στρατιώτες. Το καθήκον μας είναι να δράσουμε με αξιόπιστο, ολοκληρωμένο και συνεπή τρόπο, προκειμένου να κάνουμε την Αυγή μίας άλλης Αττικής απτή πραγματικότητα για κάθε πολίτη».

Η Ρένα Δούρου προειδοποιεί: Αν αποτύχουμε εμείς, θα έρθει η Χρυσή Αυγή  | iefimerida.gr 0

Αναφερόμενη στην πολιτική που ασκεί στην Περιφέρεια, επεσήμανε πως δεσμεύτηκε:

Η Ρένα Δούρου προειδοποιεί: Αν αποτύχουμε εμείς, θα έρθει η Χρυσή Αυγή  | iefimerida.gr 1
  • Να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση,
  • Να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, όπου οι αγορές δεν θα υπαγορεύουν τη θέλησή τους στην κυβέρνηση.
  • Να προχωρήσει στην αλλαγή του υποδείγματος εξουσίας, αποκαθιστώντας την αξιοπιστία της πολιτικής. «Έχουμε τη βούληση να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία των πολιτικών παραμένοντας πιστοί στις δεσμεύσεις μας» είπε η Ρένα Δούρου και επικαλέστηκε την φράση του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο: "Να μιλήσουμε για τα βασικά για τα οποία ήλθαμε εδώ να κάνουμε, να μιλήσουμε με αποφασιστικό τρόπο, και μετά να οργανώσουμε τους πολίτες έτσι ώστε να δράσουν ανάλογα στο πλαίσιο αυτό. Αυτό είναι η αλλαγή υποδείγματος εξουσίας"
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ