Ηττα 2-1 για τον Παναθηναϊκό από τον Πανθρακικό - Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τους «πράσινους» - iefimerida.gr

Ηττα 2-1 για τον Παναθηναϊκό από τον Πανθρακικό - Πολλά παράπονα για τη διαιτησία από τους «πράσινους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κύζα. Ζωντανοί για την παραμονή στην κατηγορία έμειναν οι Θρακιώτιες, οι οποίοι σκόραραν για τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο Πανθρακικός ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Ιγκορ εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Στιλ και άνοιξε το σκορ. Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στο 2ο μέρος, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Σίλντενφελντ όμως οι ισορροπίες της αναμέτρησης άλλαξαν λίγο αργότερα όταν ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε τον Μπούρμπο άδικα αφήνοντας τους πράσινους με παίκτη λιγότερο.

Οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης αφού η ισοπαλία δεν βόλευε κανέναν και τελικά τυχερός στάθηκε ο Πανθρακικός, ο οποίος με τον Τζανή στις καθυστερήσεις έπειτα από ασίστ του Ιγκορ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός δεν διαμαρτύρεται μόνο για την πολύ αυστηρή κόκκινη κάρτα στον Μπούρμπο αλλά και για ένα χτύπημα του Έμποου στον Πέτριτς με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αναστασίου να μην κάνει ούτε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Πανθρακικός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ