Απωθημένο της Ελενας Παπαβασιλείου ο Γιάνης Βαρουφάκης - iefimerida.gr

Απωθημένο της Ελενας Παπαβασιλείου ο Γιάνης Βαρουφάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξομολόγηση εφ' όλης της ύλης έκανε η Ελενα Παπαβασιλείου μιλώντας στο “Secret” και την Σπυριδούλα Τριάντου.

Για τον καυγά της με την Δέσποινα Καμπούρη στο πλατό της εκπομπής εξηγεί ότι «Με τις καλές και τις κακές στιγμές προσπαθούμε όλες για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να κρατάμε παρέα στον κόσμο», ωστόσο αποκαλύπτει ότι μετά το περιστατικό σκέφτηκε μέχρι και την αποχώρηση, αλλά δεν το έκανε: «Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και πολύ αφοσιωμένη, όταν καταπιάνομαι με κάτι. Όταν βάζω στόχο, μου αρέσει να τον ολοκληρώνω. Έχουν υπάρξει και πολύ δύσκολες στιγμές στην τηλεόραση και πολύ εύκολες. Το κλειδί είναι να μην το παραπαίρνεις στα σοβαρά. Δεν είναι ότι βρήκαμε και το εμβόλιο κατά του καρκίνου»

Οσο για τον έρωτα παραδέχεται πως τις αρέσουν τα απλά πράγματα, αλλά θέλει ο άλλος να βλέπει «την Έλενα και όχι την Παπαβασιλείου». Ιδανικός άντρας για εκείνη είναι ο αυθεντικός: «Να ξέρω με ποιον έχω να κάνω. Έχω αλλεργία όμως, στο ψέμα. Συγχωρώ πολλά, αλλά όχι το ψέμα»

Τέλος, μιλώντας για τα επόμενα σχέδιά της, δήλωσε πως το πρόσωπο από το οποίο θα ήθελε να πάρει συνέντευξη είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Θα ήθελα πάρα πολύ μια συνέντευξη με τον Γιάνη Βαρουφάκη και την γυναίκα του. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι βλέπουμε και τη προσωπικότητα. Δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το αξίωμά του»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ