Δραγασάκης: Ανοιχτό «παράθυρο» για εκλογές ή δημοψήφισμα - iefimerida.gr

Δραγασάκης: Ανοιχτό «παράθυρο» για εκλογές ή δημοψήφισμα

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προσφυγή στις κάλπες, για πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα, είναι στο πίσω μέρος του μυαλού της κυβέρνησης, αν η διαπραγμάτευση καταλήξει σε αδιέξοδο, παραδέχθηκε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε, σε συνέντευξή του στο «Βήμα», ότι η κυβέρνηση αναζητά βιώσιμη λύση εντός ευρώ, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει υποχώρηση από τις «κόκκινες γραμμές».

«Η κοινωνία πρέπει να προχωρήσει από την πλευρά της σε διαδικασίες αυτοκαθορισμού και αυτογνωσίας. Το να σερνόμαστε από άλλους ως καλοί μαθητές ή να προεξοφλούμε ρήξεις είναι αδιέξοδο», δήλωσε.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει η σκέψη δημοψηφίσματος ή εκλογών, ο κ. Δραγασάκης παραδέχθηκε ότι είναι μία πιθανότητα, αν και στόχος της κυβέρνησης είναι να επιτευχθεί συμφωνία. «Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αυτές είναι δυνατότητες αναζήτησης διεξόδου, εφόσον διαπιστωθεί αδιέξοδο», απάντησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ