Το μήνυμα του Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ: Πρωταθλητές 2014-2020 - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ: Πρωταθλητές 2014-2020

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές φέτος η οικογένεια της ΑΕΚ έχει βρεθεί ως οικογένεια και μάλιστα παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όπως φαίνεται όμως, την σημερινή βραδιά ο «Τίγρης» ήθελε να την κάνει ξεχωριστή για τους ποδοσφαιριστές της Ενωσης και τον Τραϊανό Δέλλα.

Οικοδεσπότης γαρ του δείπνου στη Γλυφάδα. Ο Μελισσανίδης έφτασε πρώτος και υποδέχθηκε όλη την ομάδα σε μαγαζί της Παραλιακής που ήταν ντυμένο όλο στα «κιτρινόμαυρα».

Άλλωστε και ο ιδιοκτήτης, Στιβ Κακέτσης είναι «βαμμένος» οπαδός της ΑΕΚ. Το πιο εντυπωσιακό ακόμα και από την διακόσμηση, είναι η τούρτα.

Μια τούρτα με την φωτογραφία της ομάδας, που γράφει πρωταθλητές 2014 – 2020. Μήνυμα που επί της ουσίας προαναγγέλει και τον στόχο που έχει βάλει η ΑΕΚ για την επόμενη πενταετία (έχει βγει πρώτη ήδη πέρυσι και φέτος).

Νωρίτερα το απόγευμα η ΑΕΚ με σκόρερ τους Κρισάντους (2), Ντούνη και Ανάκογλου κέρδισε με 4-0 τον Αχαρναϊκό σε φιλικό στα Σπάτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ