Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Μια συμφωνία με την Ρωσία δεν θα λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια ενδεχόμενη συμφωνία Ελλάδας-Ρωσίας για την διέλευση αγωγού φυσικού αερίου από την χώρα μας δεν θα λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, εξέφρασε το Σάββατο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Είμαι ευτυχής γι' αυτό για την Ελλάδα», τόνισε αρχικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει πως «αυτό θα έλυνε τα προβλήματα που έχει η Ελλάδα όσον αφορά την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της προς τους Ευρωπαίους εταίρους της».

Οι δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΟΙΚ οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της εαρινής συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ουάσιγκτον, αφορούν δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, το οποίο προανήγγειλε ουσιαστικά την άμεση καταβολή ποσού που ανέρχεται από 3 - 5 δισεκατομμύρια ευρώ από την Ρωσία στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σόιμπλε Ελλάδα ΡΩΣΙΑ ΔΝΤ αγωγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ