Οσο ζει ελπίζει για την Ευρώπη ο Παναιτωλικός - Κέρδισε 2-0 την Καλλονή [βίντεο] - iefimerida.gr

Οσο ζει ελπίζει για την Ευρώπη ο Παναιτωλικός - Κέρδισε 2-0 την Καλλονή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξι ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 της Καλλονής στο Αγρίνιο της Καλλονής για την 31η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στα επιτυχή αποτέλεσμα μετά από δύο μήνες, καθώς μετά από το 2-0 επί του Αστέρα στις 14 Φλεβάρη. Από εκεί και πέρα μέτρησε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες χωρίς να σημειώσει τέρμα.

Τους 46 βαθμούς έφθασε η ομάδα του Αγρίνιου, που πρέπει να ξεπεράσει Skoda Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο που θα πάρει ωστόσο στα χαρτιά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και αύριο αγωνίζεται με τους Ηπειρώτες.

Το σκορ άνοιξε με ωραίο σουτ του Μαρτίνες στο 16’, ενώ ο Μορένο είχε δοκάρι στο 83’. Ο Τσαμπούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 90+1’, προσπαθώντας να απομακρύνει την μπάλα προ του Μορένο.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κέβιν, Μάλεζας, Ετζεγκέλε, Μπεχαράνο (65’ Μύγας), Γοδόι, Φωτάκης (62’ Λάζαρ), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Μαρτίνεζ, Άλβες (72’ Μορένο)

Καλλονή (Βλάχος): Αλέξιτς, Γιορέντε, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Ναβάρο (46’ Αράς), Λεοζίνιο (46’ Μίνγκας), Μανούσος, Πετρόπουλος (74’ Ξύδας)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναιτωλικός καλλονή Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ