Τεράστιος Ολυμπιακός μέσα στην Βαρκελώνη – Κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 76-63 - iefimerida.gr

Τεράστιος Ολυμπιακός μέσα στην Βαρκελώνη – Κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 76-63

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια συγκλονιστική εμφάνιση ο Ολυμπιακός «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και κέρδισε μέσα στην Βαρκελώνη με 76-63.

Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» με αυτή τη νίκη έχουν το πλεονέκτημα αυτοί και πάνε στο ΣΕΦ με άλλο αέρα πια έχοντας ισοφαρίσει σε 1-1. Και ο δρόμος για το Final Four της Μαδρίτης... ανοίγει διάπλατα!

Με άμυνα που «έσπαγε κόκκαλα» ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά σε όλο το ματς και δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Εμφάνιση καριέρας από ένα εκπληκτικό Πρίντεζη, τα άλλαξε όλα η επιστροφή Σπανούλη, εκπληκτικός και ο Μάντζαρης.

Ο Ολυμπιακός πήγε στη Βαρκελώνη για μία νίκη σε δύο ματς και το πήρε. Το πήρε με επιβλητική εμφάνιση, όχι με τον «κλεφτοπόλεμο» του πρώτου αγώνα. Το πήρε με 13/27 τρίποντα και 20 ασίστ. Το πήρε γιατί πέτυχε περισσότερους πόντους από την Μπαρτσελόνα όχι γιατί δέχθηκε λιγότερους. Πλέον ως... φαβορί οφείλει να διαχειριστεί το πλεονέκτημα που δίκαια απέκτησαν. Οι «μπλαουγκράνα» όπως χάνουν στην έδρα τους, νικούν οπουδήποτε και μοιάζουν επικίνδυνοι παντού.

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 25-35, 45-56, 63-76

Μπαρτσελόνα: Ντόλμαν 2, Χεζόνια 3(1), Χουέρτας 6, Αμπρίνες, Ναβάρο 16(4/6τρ), Σατοράνσκι 8(5ρ), Πλάις 4, Τόμας 1, Τζάκσον 3(1), Λάμπε 6, Νάχμπαρ, Τόμιτς 14(14ρ)

Ολυμπιακός: Χάντερ 8, Ντάνστον 4, Σπανούλης 16(4/7τρ, 5ασ), Παπαπέτρου, Σλούκας 2, Πρίντεζης 22(8/9δ, 2/4τρ, 9ρ), Αγραβάνης, Μάντζαρης 12(4/4τρ), Λαφαγέτ 3(1τρ, 5ρ), Ντάρντεν, Λοτζέσκι 9(2τρ, 7ρ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Μπαρτσελόνα Euroleague έδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ