Κέρδισε η ΑΕΚ με Κρισάντους – Πρόβλημα με Λαμπρόπουλο - iefimerida.gr

Κέρδισε η ΑΕΚ με Κρισάντους – Πρόβλημα με Λαμπρόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους η ΑΕΚ κέρδισε σε φιλικό με 3-2 την Καλλιθέα στα Σπάτα.

Για την Ενωση επίσης σκόραραν οι Αραβίδης και Μπαρμπόσα, με την ΑΕΚ μάλιστα να ανατρέπει το σκορ αφού έχανε με 1-2.

Πάντως, μετά την θλάση του Κορδέρο ο Τραϊανός Δέλλας έχει να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου. Ο στόπερ της ΑΕΚ είχε πρόβλημα στον αχίλλειο και για 2-3 μέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Ο Κρισάντους μετά τα γκολ με Καλλιθέα και Αλιμο για την Football League και στο σημερινό δίτερμα σκόραρε δείχνοντας ότι έχει βρει τον εαυτό του και μπορεί να προσφέρει στον προπονητή του και στην ομάδα την αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Η ΑΕΚ είχε δώσει τελευταίο επίσημο παιχνίδι στις 4 Απριλίου και έτσι ο Δέλλας… έσπασε την μονοτονία των προπονήσεων, μιας και στις 26 Απριλίου αναμένεται να αρχίσουν τα πλέι οφ ανόδου στην Super League.

Αύριο ίδια ώρα (17:00) στα Σπάτα θα υπάρχει νέο προπονητικό δίτερμα κόντρα στον Αχαρναϊκό (επίσης ομάδα των πλέι άουτ της Football League).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Καλλιθέα φιλικό Σπάτα κρισαντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ