Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης ανταγωνίζεται με Αδωνι-Βορίδη, ποιος θα πάρει την αντιπροσωπεία των μνημονιακών - iefimerida.gr

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης ανταγωνίζεται με Αδωνι-Βορίδη, ποιος θα πάρει την αντιπροσωπεία των μνημονιακών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το Μαξίμου για την άποψη που εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ ότι οι επαναπροσλήψεις είναι μονομερείς ενέργειες.

«Το νομοσχέδιο για την επαναπρόσληψη των 3.600 απολυμένων από το δημόσιο δεν το χαρακτήρισαν μονομερή ενέργεια ούτε οι Ευρωπαίοι!» ανέφεραν συνεργάτες του Πρωθυπουργού. Παράλληλα επισημαίνουν ότι μετά τη χθεσινή δήλωση του υπεύθυνου του τομέα εργασίας της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, να μην αυξηθεί ο κατώτατος μισθός [!] ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει να μην επαναπροσληφθούν 3.600 απολυμένοι εργαζόμενοι.

«Ο βούρκος που έχουν πέσει είναι βαθύς και δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν ότι υπάρχει και άλλη ζωή» τονίζουν από το Μαξίμου και προσθέτουν σκωπτικά: «Στη ΝΔ φαίνεται να υπάρχει ανταγωνισμός για το ποιος θα πάρει την… αντιπροσωπεία των πιο σκληρών μνημονιακών. Μητσοτάκης εναντίον Γεωργιάδη, Βορίδης εναντίον Οικονόμου».

Διευκρινίζουν, τέλος, ότι το Brussels Group αυτή τη φορά δεν θα συγκληθεί στις Βρυξέλλες αλλά στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ