Βαθύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του 36χρονου δημοσιογράφου Σωτήρη Σβανά - iefimerida.gr

Βαθύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του 36χρονου δημοσιογράφου Σωτήρη Σβανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πάγωσε ο δημοσιογραφικός κόσμος αλλά και οι αναγνώστες του ThePressProject από την είδηση πως ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας, ο μόλις 36 ετών Σωτήρης Σβανάς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τη Παρασκευή.

Η είδηση για τον αδόκητο θάνατο του Σωτήρη προκάλεσε μεγάλη θλίψη και βέβαια βύθισε σε βαθύ πένθος τους συνεργάτες του στο ThePressProject. Την είδηση ανακοίνωσε η ιστοσελίδα, ενημερώνοντας πως για λίγες ώρες η σελίδα θα σταματήσει να λειτουργεί. Ακολουθεί το κείμενο που υπογράφει ο Κώστας Εφήμερος.

«Αν μας παρακολουθείτε δεν θα βλέπατε συχνά το όνομα του Σωτήρη αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τον διαβάζατε καθημερινά. Σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδά μας, η καθημερινή σας ενημέρωση, η επιλογή των ειδήσεων για το ThePressProject γινόταν είτε από αυτόν είτε υπό τις οδηγίες του. Ήταν ο συνεκτικός μας κρίκος με την πραγματικότητα. Ήταν ο άνθρωπός μας και επειδή δεν τον ενδιέφερε ποτέ να υπογράψει τα κείμενα του αλλά αντίθετα τον ενδιέφεραν πάρα πολύ τα συμφέροντά σας ήταν και ο δικός σας άνθρωπος.

Ο 36χρονος Σωτήρης αφήνει πίσω του ένα παιδί 2,5 χρονών και μια υπέροχη γυναίκα να τα βγάλουν πέρα στον κόσμο που προσπάθησε να βελτιώσει. Είναι τώρα η οικογένειά μας. Δεν θα αφήσουμε τον μικρό Ορέστη να μεγαλώσει χωρίς να είμαστε δίπλα του για να του μάθουμε πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας του.

Γιατί εκτός από εμάς που φωνάζουμε και προκαλούμε φασαρία υπάρχουν στη ζωή και άνθρωποι πιο εργατικοί, πιο συγκεντρωμένοι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί και ο Σωτήρης ήταν ένας από αυτούς.

Όλοι εδώ στο ThePressProject είμαστε συγκλονισμένοι. Για τις επόμενες ώρες η σελίδα δεν θα λειτουργεί ή τουλάχιστον δεν θα λειτουργεί κανονικά. Ζητάμε την κατανόησή σας και το χρόνο να θρηνήσουμε για την απώλειά μας.

Όλων μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ